Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΘΑΥΜΑ; Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!



 ΘΑΥΜΑ; Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Ένα φαινόμενο, που προκαλεί την περιέργεια, συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες σ’ ένα μικρό χωριό της Κορινθίας, τον Ασπρόκαμπο.

Όπως ανέφερε ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, από την ημέρα των εκλογών 25/01/2015, ένα ελαιώδες και κολλώδες, άοσμο υγρό εκχέεται από τον Εσταυρωμένο, ένα έργο των αρχών του περασμένου αιώνα, που βρίσκεται στο ιερό της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.


Ο μητροπολίτης Κορίνθου προσέθεσε πως θα ενημερώσει την Ιερά Σύνοδο, ενώ προτίθεται να καλέσει επιστήμονες προκειμένου να εξετάσουν το φαινόμενο, καθώς κάποιοι κάτοικοι του χωριού περιφρουρούν το ιερό της εκκλησίας, αρνούμενοι να μετακινηθεί ο Εσταυρωμένος ή να πάρει κάποιος υγρό ώστε να σταλεί για ανάλυση στο Χημείο. 

Επιπλέον, ο μητροπολίτης Διονύσιος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να διαφημίζεται το γεγονός αν πρώτα δεν ερευνηθεί από ειδικούς, επισημαίνοντας ότι σε θέματα πίστεως πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
 _______________


Οι κάτοικοι της περιοχής άλλοι ομιλούν ανεπιφύλακτα για θαύμα και άλλοι περιμένουν να έρθει κάποιος ειδικός να τους πει που οφείλεται το φαινόμενο.

Δείτε τι δήλωσε μεταξύ άλλων κάποιος από την περιοχή:

«Σήμερα 12-02-2015 Πήγα στον Ασπρόκαμπο στον άγιο Νικόλαο !!! Ο Εσταυρωμένος ! (ο Ιησούς χριστός επάνω στον Σταυρό) τρέχει Δάκρυα Μύρο!!! αυτό ξεκίνησε απο της 25-01-2015 ο θόλος της εκκλησίας είναι απο μασίφ μπετό και από πάνω έχει κεραμίδια! καμία υγρασία δεν υπάρχει στον θόλο το ειδα με τα μάτια μου! επίσης ο Ιησούς ! είναι σε ξύλο τριακοσίων χρόνων !!! και βαμμένο! ο Μύρος τρέχει απο τα μάτια του Ιησού!!! έως και τα καρφιά τον ποδιών του και εκεί σταματάει στο δάπεδο δεν τρέχει……. ο χώρος έχει εξαερισμό ! ανοικτή πόρτα και παράθυρο!»







 



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: