Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Μια αγγελική παράκληση...


Μια αγγελική παράκληση... 


...Βάλτε συνειδητά τους αγγέλους στη ζωή σας. Ενεργοποιήστε τη δύναμή μας, ενάντια στις σατανικές δυνάμεις που σας κατακλύζουν.

Τοποθετήστε την εικόνα των αγγέλων στο εικονοστάσι σας για να θυμάστε την ύπαρξή μας και ζητήστε από τον προσωπικό σας φύλακα άγγελο να κατευθύνει καθημερινά τα βήματά σας. 
Είναι ο πιο αφοσιωμένος και ο πιο πιστός σας φίλος, που πραγματικά νοιάζεται για σας, αφού ο Θεός έχει βάλει λατρεία για την ψυχή που προστατεύει στην αγγελική του οντότητα. 
Ζητήστε τη βοήθεια του για καθετί που σας απασχολεί και κείνος θα μεταφέρει την αγωνία σας στο Θεό ζητώντας Του να σας κατευθύνει. Και τότε η πίστη σας θα ενεργοποιεί την ευλογία και μυστικά θα σας αποκαλύπτεται το θεϊκό Του θέλημα. 
Για θέματα όμως που αφορούν την ψυχή σας μην εμπιστευθείτε το λογισμό σας, αλλά συζητήστε τον με τον πνευματικό σας πατέρα και οδηγό. Ο σατανάς ύπουλα θα προσπαθεί να σας πειράξει, κάνοντας σας να πιστέψετε σε πλανημένες συμβουλές που τάχα θα προέρχονται από το φύλακα σας. Ο πνευματικός εύκολα θα μπορεί να διακρίνει τις σατανικές του πλεκτάνες. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο κάθε ψυχή να αποκτήσει έναν πνευματικό θεοφόρο πατέρα και σ’ αυτόν να εμπιστευθεί την ψυχή του.
Δεχτείτε τη δωρεά του Θεού στο σπίτι σας και ζητάτε από τον φύλακα του σπιτιού σας να μην επιτρέπει τίποτα κακό να εισχωρεί στον τόπο που με πολύ ευλογία σας χάρισε ο Θεός. 
Σεβαστείτε τα δώρα Του και μην μολύνετε μόνοι σας όσα με πολύ στοργή και αγάπη σας έχει δώσει. Μέσα από το εικονοστάσι σας θα δείτε πλούσια τη δωρεά του Παναγίου Πνεύματος να σας επισκέπτεται και να σας αγιάζει. Αρκεί να γίνει αυτός ο τόπος το οικογενειακό σας καταφύγιο.

Στηρίξτε με τις προσευχές σας το έθνος και την χώρα σας,  γιατί είναι η μόνη που πιστά ακολουθεί ακόμη τον Θεό και λατρεύει τον μονογενή Υιό Του Ιησού και την λατρεμένη Του κόρη Μαριάμ. Λίγοι θυμούνται τον Θεό Πατέρα και γνωρίζουν πόσο θεϊκά ερωτικά σας αγκαλιάζει ο Ουράνιος Πατέρας μας, μα θα επιτρέψει πολλοί να δεχτούν το μήνυμα της αληθινής αγάπης Του, αλλά και της άπειρής Του Ευσπλαχνίας. Ο Εωσφόρος πάντα φθονούσε αυτό το μικρό έθνος που έδειχνε περισσότερο σεβασμό και πίστη στο Θεό, γι’ αυτό ενώ πολύ εύκολα κατάφερε να διαφθείρει τα υπόλοιπα έθνη, ξέρει πως από τις δικές σας τις καρδιές δύσκολα θα βγάλει τη θύμηση του Θεού. Για να το πετύχει ήδη στέλνει λεγεώνες από πονηρά πνεύματα που με φθόνο πολύ θα θελήσουν να πειράξουν τους ανθρώπους. Οι προσευχές και οι συχνές λειτουργίες που κάνουν ευλαβικές ψυχές είναι αυτά που καθυστέρησαν μέχρι τώρα των ερχομό τους. Μα επετράπη να αποκτήσει πολύ δύναμη το κακό και θα δοκιμαστούν όλοι οι άνθρωποι. Αλλοίμονο σε όσες ψυχές βρεθούν απροετοίμαστες, αφύλακτες και αδύναμες.

Δυναμώστε τις ψυχές σας με τα Άχραντα Μυστήρια και τη θύμηση του Θεού στο νου και την καρδιά σας και αφεθείτε σαν μικρά παιδιά στην προστασία των πνευματικών πατέρων σας που αγωνίζονται για όλους εσάς στη γη, της Βασίλισσας Μαριάμ και των πιστών σας φίλων,  των αγγέλων, που ποτέ δεν σας εγκαταλείπουν, με μοναδικό σκοπό και σεις να γίνετε μια μέρα άγγελοι φωτός που θα δοξάζουν και θα λατρεύουν το Θεό.


Μην στέκεστε μακριά από τη Θεία Κοινωνία. Αυτή θα είναι η δύναμή σας. Κάθε φορά που μια ψυχή δέχεται Τον Ιησού μέσα στην καρδιά της, οι άγγελοι σας εξίστανται βλέποντας σας να ενώνεστε όχι μόνο με Τον γλυκύ Ιησού, αλλά και με Τον Θεό Πατέρα μας και Το Πανάγιο Πνεύμα, αφού είναι ένας τριαδικός Θεός. Και τότε ο φύλακας άγγελος σας δεν τολμά να σας κοιτάξει στα μάτια, αφού βλέπει μέσα στην καρδιά σας τον ίδιο τον Δημιουργό του.
Όλοι εμείς οι άγγελοι ικετεύουμε για σας και θα στεκόμαστε πάντα άγρυπνοι φρουροί για τις ψυχές σας. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να δείχνετε όπως και εμείς, απόλυτη εμπιστοσύνη, αφοσίωση, υπακοή και λατρεία στον Τριαδικό Θεό μας.


Με πολύ πόνο και αγωνία
Ο Αρχιστράτηγος Του Θεού Μιχαήλ.
Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ: